TATVAN ALT YAPISINA DEV YATIRIM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2020 - 14:14, Güncelleme: 07.08.2020 - 14:14
 

TATVAN ALT YAPISINA DEV YATIRIM

Tatvan'da alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için harekete geçen Başkan Mehmet Emin Geylani, devam eden çalışmaları inceledi.   
Tatvan Belediyesi, ilçe gelişimine yönelik alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. 2020 Yılı Planlamasında yer alan alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulması ve Tatvan'ın 40 yıllık sorununa neşter olması için başlatılan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi için adres bu kez Cumhuriyet Caddesi oldu. Eskiyen ve kullanılamaz hale gelen alt yapı malzemelerini kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle değiştiren Tatvan Belediyesi'nin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.   BAŞKAN GEYLANİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Tatvan'da alt yapı sorunlarının tamamen çözüme kavuşturulması talimatını veren ve uygulamaların takipçisi olan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani de Cumhuriyet Caddesine gelerek ekiplerden bilgiler aldı. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Geylani, "Şehrimizin 40 yıllık geleceği için çalışıyoruz. Paslanmış, sağlığa zararlı ve ihtiyacı karşılamayan İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamen yeniliyoruz. Cumhuriyet caddesinde çalışmalarımız planlanan şekilde devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceledik" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Tatvan'da alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için harekete geçen Başkan Mehmet Emin Geylani, devam eden çalışmaları inceledi.   

Tatvan Belediyesi, ilçe gelişimine yönelik alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. 2020 Yılı Planlamasında yer alan alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulması ve Tatvan'ın 40 yıllık sorununa neşter olması için başlatılan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi için adres bu kez Cumhuriyet Caddesi oldu. Eskiyen ve kullanılamaz hale gelen alt yapı malzemelerini kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle değiştiren Tatvan Belediyesi'nin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

 

BAŞKAN GEYLANİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Tatvan'da alt yapı sorunlarının tamamen çözüme kavuşturulması talimatını veren ve uygulamaların takipçisi olan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani de Cumhuriyet Caddesine gelerek ekiplerden bilgiler aldı. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Geylani, "Şehrimizin 40 yıllık geleceği için çalışıyoruz. Paslanmış, sağlığa zararlı ve ihtiyacı karşılamayan İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamen yeniliyoruz. Cumhuriyet caddesinde çalışmalarımız planlanan şekilde devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceledik" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.