GENEL BAŞKANVEKİLİ ALA, BURSA'DA MAHALLE BULUŞMASI ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU

Teşkilatlar 25.03.2024 - 23:11, Güncelleme: 26.03.2024 - 14:03
 

GENEL BAŞKANVEKİLİ ALA, BURSA'DA MAHALLE BULUŞMASI ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Türkiye adından söz ettirecek, yetmez, dünyanın en gelişmiş, en kalkınmış 10 ülkesi arasına girecek. Onun için biz buradayız, onun için çabalıyoruz." dedi.
Ala, Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde partisinin mahalle buluşması etkinliğinde yaptığı konuşmada, meydanlardaki heyecanı görünce Türkiye'nin hedeflerine olan inancının arttığını söyledi. Cumhur İttifakı olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığında Alinur Aktaş'ın, Yıldırım'da da Oktay Yılmaz'ın yanında olduklarını belirten Ala, "Türkiye'yi hedeflerine doğru götürmenin yolu şudur, nasıl ki Cumhurbaşkanımızı işbaşına getirdiniz, 'Yola devam' dediniz, şimdi de Bursa Büyükşehir'de Alinur Aktaş'ı, Yıldırım'da da Oktay Yılmaz'ı işbaşına getirip 'Tamam' diyeceğiz ki bu projeleri yapalım, devam edelim, daha fazlası sizin hizmetinize sunulsun." ifadelerini kullandı.   Cumhur İttifakı olarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılını "Türkiye Yüzyılı" olarak tanımladıklarını hatırlatan Ala, şöyle devam etti: "Mecliste Cumhur İttifakı'mız çoğunlukta, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu kanunları çıkarıyor ve 'Yola devam' diyoruz. 'Türkiye Yüzyılı' demek şudur değerli kardeşlerim, Türkiye adından söz ettirecek, yetmez, dünyanın en gelişmiş, en kalkınmış 10 ülkesi arasına girecek. Onun için biz buradayız. Onun için çabalıyoruz. Bunu nasıl yapacağız? Ankara'da ürettiğimiz politikaları uygulayacağımız yerler, illerimiz, ilçelerimiz. O nedenle orada politika üreteceğiz, Bursa'da uygulayacağız, Yıldırım'da uygulayacağız. Ama sizlerin de mahalli ihtiyaçları var. Talep sizden, hizmet bizden. Hiç merak etmeyin." AK Belediyeler Medya Ajansı 
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Türkiye adından söz ettirecek, yetmez, dünyanın en gelişmiş, en kalkınmış 10 ülkesi arasına girecek. Onun için biz buradayız, onun için çabalıyoruz." dedi.

Ala, Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde partisinin mahalle buluşması etkinliğinde yaptığı konuşmada, meydanlardaki heyecanı görünce Türkiye'nin hedeflerine olan inancının arttığını söyledi.

Cumhur İttifakı olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığında Alinur Aktaş'ın, Yıldırım'da da Oktay Yılmaz'ın yanında olduklarını belirten Ala, "Türkiye'yi hedeflerine doğru götürmenin yolu şudur, nasıl ki Cumhurbaşkanımızı işbaşına getirdiniz, 'Yola devam' dediniz, şimdi de Bursa Büyükşehir'de Alinur Aktaş'ı, Yıldırım'da da Oktay Yılmaz'ı işbaşına getirip 'Tamam' diyeceğiz ki bu projeleri yapalım, devam edelim, daha fazlası sizin hizmetinize sunulsun." ifadelerini kullandı.

 

Cumhur İttifakı olarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılını "Türkiye Yüzyılı" olarak tanımladıklarını hatırlatan Ala, şöyle devam etti:

"Mecliste Cumhur İttifakı'mız çoğunlukta, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu kanunları çıkarıyor ve 'Yola devam' diyoruz. 'Türkiye Yüzyılı' demek şudur değerli kardeşlerim, Türkiye adından söz ettirecek, yetmez, dünyanın en gelişmiş, en kalkınmış 10 ülkesi arasına girecek. Onun için biz buradayız. Onun için çabalıyoruz. Bunu nasıl yapacağız? Ankara'da ürettiğimiz politikaları uygulayacağımız yerler, illerimiz, ilçelerimiz. O nedenle orada politika üreteceğiz, Bursa'da uygulayacağız, Yıldırım'da uygulayacağız. Ama sizlerin de mahalli ihtiyaçları var. Talep sizden, hizmet bizden. Hiç merak etmeyin."

AK Belediyeler Medya Ajansı 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.