ANTALYA BU KEZ TAMAM

Büyükşehirler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2024 - 11:14
 

ANTALYA BU KEZ TAMAM

​​​​​​​Alanya’daki Cumhur İttifakı buluşmasına katılan Başkan Yücel ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tütüncü bugün önce gazetecilerle buluştular ardından "Buradayız" mesajı verdiler.
(HABER: ABDULLAH ASLAN - AKDENİZ BÖLGE SORUMLUSU) İki başarılı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel İle AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü gazetecilerle buluştular. Gelecek için projelerini anlatan Tütüncü ve Adem Murat Yücel, bu seçimin galibi olarak kendilerini lanse ettiler. Uzun yıllardır Kestel ve Alanya belediye başkanlığı yapan Adem Murat Yücel'in yaptığı icraatların daha fazlasını yapmak için aday olduğu ileri sürüldü. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise bilimsel olarak tarihten ve projelerinden bahsederken çok sayıda basın mensubundan da sorular aldı. Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Zeliha Başar'ın sorularına net cevap veren Tütüncü, hedeflerini gerçekleştirip yerel yönetimler olarak daha kalıcı hizmetler vereceklerinin altını çizdi. Bazı basın mensuplarından da ulaşım ve hizmet konusunda sorular alan Tütüncü "altın çağımızı başlattık" dedi. Tütüncü "Seçildiğimiz takdirde 5 yıl Antalya ve ilçelerine kalıcı hizmetler verebilmek için sürekli olarak halkla haftada bir gün bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı. Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ferit Keser'in de hazır bulunduğu toplantıya Gazetemiz adına Yön Haber İmtiyaz Sahibi Ve Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Aslan da katılım sağladı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sümbül ile Ak Parti İlçe Başkanı o da kahvaltıya iştirak ettiler. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı kahvaltı renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. İkili sadece projeleri konuşup Antalya ve ilçelerinin sorunlarını çözmek için yola çıktılar.
​​​​​​​Alanya’daki Cumhur İttifakı buluşmasına katılan Başkan Yücel ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tütüncü bugün önce gazetecilerle buluştular ardından "Buradayız" mesajı verdiler.

(HABER: ABDULLAH ASLAN - AKDENİZ BÖLGE SORUMLUSU)

İki başarılı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel İle AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü gazetecilerle buluştular. Gelecek için projelerini anlatan Tütüncü ve Adem Murat Yücel, bu seçimin galibi olarak kendilerini lanse ettiler. Uzun yıllardır Kestel ve Alanya belediye başkanlığı yapan Adem Murat Yücel'in yaptığı icraatların daha fazlasını yapmak için aday olduğu ileri sürüldü.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise bilimsel olarak tarihten ve projelerinden bahsederken çok sayıda basın mensubundan da sorular aldı. Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Zeliha Başar'ın sorularına net cevap veren Tütüncü, hedeflerini gerçekleştirip yerel yönetimler olarak daha kalıcı hizmetler vereceklerinin altını çizdi. Bazı basın mensuplarından da ulaşım ve hizmet konusunda sorular alan Tütüncü "altın çağımızı başlattık" dedi. Tütüncü "Seçildiğimiz takdirde 5 yıl Antalya ve ilçelerine kalıcı hizmetler verebilmek için sürekli olarak halkla haftada bir gün bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı. Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ferit Keser'in de hazır bulunduğu toplantıya Gazetemiz adına Yön Haber İmtiyaz Sahibi Ve Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Aslan da katılım sağladı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sümbül ile Ak Parti İlçe Başkanı o da kahvaltıya iştirak ettiler. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı kahvaltı renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. İkili sadece projeleri konuşup Antalya ve ilçelerinin sorunlarını çözmek için yola çıktılar.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.