ÇERMİK KARARINI VERDİ

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2024 - 22:02, Güncelleme: 16.02.2024 - 12:50

ÇERMİK KARARINI VERDİ

​​​​​​​Seçim çalışmalarını sürdüren Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, asnfı ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde Başkan Şeyhmus Karamehmetoğlu seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Makamda oturmak yerine sürekli olarak sahada yer alarak bir yandan kurumsal çalışmaların takipçisi olan bir yandan da vatandaş buluşmalarını sürdüren Başkan Karamehmetoğlu, geleneğini dün de sürdürdü. Gün içerisinde ilçe merkezinde temaslarda bulunan Başkan Karamehmetoğlu, esnafın çay ikramlarına eşlik ederek talep ve önerileri dinledi. Amaçlarının tüm Çermik'i aynı çatı altında buluşturarak sorunlara ortak akılla çözüm bulmak olduğunu belirten Başkan Karamehmetoğlu, bu yöndeki tutumunu sürdüreceğini söyledi. Esnaf da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Karamehmetoğlu'na teşekkür etti.

Diyarbakır HABERİ