MARDİN AK ÇATI ALTINDA BİRLEŞİYOR

Büyükşehirler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2024 - 22:06

MARDİN AK ÇATI ALTINDA BİRLEŞİYOR

Mardin'de AK Aday Abdullah Erin, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve teşkilat üyelerinden oluşan heyetle taksici esnafıyla bir araya geldiler.
Kendilerini sıcak ve samimi bir ortamda karşılayan taksici esnafına teşekkürlerini ileten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, “Taksici esnafımızın özellikle şehir içi ulaşımında önemli bir role sahip olduğunu biliyoruz. Bu nedenle onların sorunlarına yönelik çözüm odaklı çalışmalarımızı ivedilikle yerine getireceğiz. Buradan Zümrüt Taksi Durağı çalışanlarını ve diğer tüm taksici esnaf kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu, diledikleri her anda bizlere anında ulaşabileceklerini belirtmek istiyorum. Bizler dini, dili ve ırkı ne olursa olsun her kesimden insanımızın yanındayız. Onların hizmetinde olmak, teşkilatlarımızla birlikte sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Mardin HABERİ