CEYLANPINAR'DA ATİLLA SEVİNCİ

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2024 - 12:20, Güncelleme: 16.02.2024 - 20:45
 

CEYLANPINAR'DA ATİLLA SEVİNCİ

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde vatandaşlar, AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla'ya tam destek vererek seçimler için hazır olduklarını ifade ettiler.
Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan adayları dün itibariyle basında yer aldı. İsimler arasında ne çok dikkat çeken ve vatandaşlar tarafından sıkça dile getirilen Seyithan Atilla'nın da Ceylanpınar İlçesinden aday adayı olması sevinçle karşılandı. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde tanınan ve sevilen isim olan Atilla, aylar öncesinden başladığı seçim çalışmalarına hız verirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa programına da davet çağrısında bulundu. Atilla 7 Şubat Çarşamba günü Şanlıurfa'ya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buluşmasına tüm Ceylanpınar halkını davet etti. Ceylanpınarlıların her zaman Erdoğan ve AK Parti'den yana duruş sergilediğinin altını çizen Atilla, "Tüm hemşehrilerimiz ile birlikte Ceylanpınar'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.  
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde vatandaşlar, AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla'ya tam destek vererek seçimler için hazır olduklarını ifade ettiler.

Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan adayları dün itibariyle basında yer aldı. İsimler arasında ne çok dikkat çeken ve vatandaşlar tarafından sıkça dile getirilen Seyithan Atilla'nın da Ceylanpınar İlçesinden aday adayı olması sevinçle karşılandı.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde tanınan ve sevilen isim olan Atilla, aylar öncesinden başladığı seçim çalışmalarına hız verirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa programına da davet çağrısında bulundu.

Atilla 7 Şubat Çarşamba günü Şanlıurfa'ya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buluşmasına tüm Ceylanpınar halkını davet etti. Ceylanpınarlıların her zaman Erdoğan ve AK Parti'den yana duruş sergilediğinin altını çizen Atilla, "Tüm hemşehrilerimiz ile birlikte Ceylanpınar'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

 

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.