Biz Kimiz?

Ak Belediyeler Medya Ajansı, alanında tecrübeli, iş disiplinini özümsemiş çok yönlü ekibi ile 4 yıldır medya alanında kurumsal kimlik ve online pazarlama projeleri üreten, strateji geliştirme ve sosyal medya paylaşımları içeriği üreten kurumların danışmanlığını üstlenen her türlü gerekli reklam ve tanıtım faaliyetlerini planlayarak hayata geçiren bir şirkettir.

Neyi, Nasıl Yapıyoruz?

Ak Belediyeler Medya ailesi olarak tüm müşterilerimizin özenle inşa ettikleri markalarına aynı değeri veriyor, aynı özenle çalışıyoruz. Bu noktada, marka değeri ve fark yaratan tasarımları sentezleyerek bambaşka sektörlere aynı kalitede hizmet veriyoruz. En önemlisi de yolumuzu aydınlatanın özgün fikirlerimiz olduğunu biliyoruz. Doğru görseller ve doğru kelimelerle bu fikirleri ihtiyacınız olan çözüme dönüştürüyoruz.

Kurumsal kimlik, dergi tasarımı, web tasarımı, görsel tasarım, sosyal medya görsel çalışmaları, dijital pazarlama, tanıtım filmi, medya haberleri gibi profesyonel hizmetler sunarak pazarlama hunisinde güçlü bir yer edinmeniz için size en uygun stratejiyi geliştiriyoruz. Öncelikle, markanızın görünür yüzünü oluşturuyor, bununla birlikte kaliteli bir imaj sergilemesi için çalışıyoruz.

Sürecin başlangıcından sonuca kadar aynı özveriyle ilerliyoruz. Gerçek belediyecilik ile başlayan Ak Belediyecilik hizmet anlayışını proje ve hizmetlerini kamuoyuna sunarak haberleşmeyi sağlıyoruz.