Başkan Kabaktepe, “5 Yıllık Fetret Dönemi Sona Erecek”

Teşkilatlar 07.03.2024 - 09:57, Güncelleme: 07.03.2024 - 09:57

Başkan Kabaktepe, “5 Yıllık Fetret Dönemi Sona Erecek”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, konuk olduğu tv programında, "Yoğun çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sahadayız, sahada büyük bir yönelim ve sevgi olduğunu görüyoruz. Vatandaşın bizimle olan alakası ve Murat Kurum Bey'e olan sevgi 31 Mart'ta ipi göğüsleyeceğimizi gözetiyor’’ dedi.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, TGRT Haber ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu.   5 YILLIK FETRET DÖNEMİ SONA ERECEK İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul 5 yıllık fetret dönemini sonlandırmak istiyor. İstanbul için çalışacak, koşacak, elinden geleni yapacak bir isim aranıyor ve bu isim de Murat Kurum olacak diye düşünüyoruz dedi   VATANDAŞ BİZDEN 3 ŞEY İSTİYOR İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ‘’vatandaşlarla yüz yüze geldiğimizde vatandaşlar bize, trafik, kentsel dönüşüm, yapı stoğunun güçlendirilmesi, kadın ve genç  politikalarının güçlendirilmesi, çevre güvenliği, yeşilliğinin korunması gibi beklentileri olduğunu söylüyor. Bizden esasen 3 şey istiyor vatandaşımız, ulaşımda kısa bir zaman geçirmek istiyor’’ diye konuştu.   İMAMOĞLU DÖNEMİNDE YÜZDE 50 DAHA FAZLA TRAFİK OLUŞMUŞ İl Başkanı Kabaktepe, ‘’Bizim bıraktığımız dönemle, İmamoğlu dönemi kıyaslandığında yüzde 50 daha fazla trafik yoğunluğu oluşmuş. İstanbul 'günde en fazla otobüs yakma' rekorunu kırdı. 50 dakikada bir otobüs gelirken 1,5 saate çıkmış.’’ dedi.   Kabaktepe sözlerine şöyle devam etti; ‘’Metro ile ilgili bir endişeler var. Danışmanlar İmamoğlu'nu aldatmış. İstanbul'da 'temel atmama' töreni yaptı. Böyle böyle tam 20'ye yakın projeyi iptal etti. İstanbul'a yılda 200 bin araç giriyor. Bir İBB Başkanı olarak neden Levazım Tüneli'ni kapatırsın? 'Levazım neyime lazım?' dersen seçmen de seni gönderir. Murat Bey lansmanda anlattı. Bize dönüp 'bunlar yapılamaz' diyorlar. İnsanların genetik kodları vardır. Siyasal düşüncelerin de dönemden döneme değişmeyen kodları var. CHP de yaptırımlara 'yaptırmayız' diyerek bu kodlara sahip. Aynı süreçte kendi söylemlerini en çok tekzip eden isim Ekrem İmamoğlu'dur. İstanbullu bakanlıklarımızın İstanbul'da yaptığı, dönüştürdüğü konut sayımız 179 bin ve devam ediyor. 'Yarısı bizden' kampanyamız da devam ediyor. 1 Nisan sonrası 650 bin konutun dönüşüm projesini başlatacağız. Dönüşüm en temel ürünü, 'eskisini yık, yenisi yap'dır. İstanbul'da kentsel dönüşüme ihtiyaç vardır. Çıkıp 'daha fazlasını yapacağız' demesi lazımken 'yapılamaz' diyor. 2019 seçimlerinde 100 bin + 15 bin konut sözü verdi. Şimdi baktığımızda 'ben böyle bir şey söylemedim' diyor. Bunun görüntüleri var.’’ diye konuştu.   İSTANBUL'UN ZAMANI VE İMKANLARI İSRAF EDİLDİ Ekrem İmamoğlu'nun aklı İstanbul'da değil diyen İl Başkanımız Kabaktepe, ‘’İstanbul'un derdi ile ilgilenilmedi. İstanbul'un zamanı ve imkanları israf edildi. 5 yılı boşa geçti. İBB'nin finansıyla delegelere para verildi. Son 5 senenin 1,5 yılında Cumhurbaşkanı adayı (İmamoğlu) olmak için uğraştı. İstanbul'un imkanları bunlara harcandı. İstanbul'un paraları buralara talan edildi. İBB Başkanı, İBB'nin kaynaklarını CHP kongresinde neden talan ediyor?’’ dedi.   BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Büyük İstanbul mitinginin 24 Mart Pazar günü olacağını belirtti. Cumhurbaşkanımız İstanbul'da vatandaşlarıyla buluşacak. Cumhurbaşkanımız İstanbul'daki makus talihi değiştiren bir tarihtir. Bir çok alanda dünyanın sayılı kentleri haline getirdi.   KARAMOLLAOĞLU'NUN SÖZLERİ UNUTKANLIKTAN... İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sayın Necmettin Erbakan Hocamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Temel Karamollaoğlu'nun sözlerinin bir unutkanlık hareketi olduğunu düşünüyorum. Refah Davası sonucu ile ilgili bir unutkanlık yaşanmıştır diye düşünüyorum. Refah Davası AK Parti döneminde açılmadı. Erbakan Hoca'nın mahkumiyet kararının hapis cezasından eve, evden de affa doğru atılan adımlar AK Parti döneminde yaşanmıştır. Karamollaoğlu'nun, 'evi kuşatıldı' sözleri unutkanlıktan çıkan bir ürünüdür. Bilgiler yanlış olarak zihne gelmiş olabilir.   YENİDEN REFAH İLE İTTİFAK TARTIŞMALARI Yeniden Refah Partisi ile ittifak görüşmeleri genel merkezimiz ile yürütülmüştü. Cumhurbaşkanımız da "Cumhur İttifakı ile hareketi söz konusu değil" demişti. Bunun olmaması hiç bir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor. Kalın çizgiler çizemeyiz ama onların ve bizim baktığımız olmayacak gibi duruyor. AK Belediyeler Medya Ajansı

5 YILLIK FETRET DÖNEMİ SONA ERECEK

VATANDAŞ BİZDEN 3 ŞEY İSTİYOR

İMAMOĞLU DÖNEMİNDE YÜZDE 50 DAHA FAZLA TRAFİK OLUŞMUŞ

Kabaktepe sözlerine şöyle devam etti;

İSTANBUL'UN ZAMANI VE İMKANLARI İSRAF EDİLDİ

BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ