MUTKİ'DE AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2020 - 14:00, Güncelleme: 07.08.2020 - 14:00

MUTKİ'DE AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

​​​​​​​Vahdettin Barlak Başkanlığında bir araya gelen Mutki Belediyesi, Ağustos ayı olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.
Bitlis'in Mutki İlçe Belediyesi Ağustos ayı olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Hizmet binasında Koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.  İlçe Belediye Başkanı Vahdettin Parlak başkanlığında düzenlenen toplantıda 2020 Yılı Planlaması çerçevesinde gerçekleştirilmesi beklenen projeler görüşüldü. Toplantının ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Vahdettin Barlak, "Koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıda alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.   BAŞKAN BARLAK DENETİMLERE KATILDI Öte yandan pandemi sürecinde başarılı bir çalışma örneği sergileyen Bitlis'in Mutki Belediyesi, denetimlerini sürdürmeye devam ediyor. Covid -19 ile mücadele kapsamında tüm Türkiye’de yapılan “Kontrollü sosyal hayat” denetimine son olarak Başkan Vahdettin Barlak da katılım gösterdi. İlçe genelinde yapılan denetimlerde işyerlerinde; maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN BARLAK DENETİMLERE KATILDI