AKÇAKALE YAZA HAZIRLANIYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 06.05.2024 - 14:21, Güncelleme: 06.05.2024 - 14:33

AKÇAKALE YAZA HAZIRLANIYOR

Abdulhakim Ayhan Başkanlığındaki Akçakale Belediyesi, vatandaşların yaz aylarında olası bir sorunla karşılaşmaması için ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Göreve geldiği günden itibaren vatandaş odaklı hizmetlerin takipçisi olan Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, tüm belediye ekiplerini seferber ederek yaz ayları için kurumsal hazırlıklarını sürdürüyor. İlçe genelinde temizlik, ilaçlama, görüntü kirliliği ve moloz yıkıntıları barterafı, kurum ve parklarda rutin bakımlar gibi tüm çalışmaların birebir takipçisi olan Başkan Ayhan yaptığı kısa değerlendirmesinde “Akçakale’mizi yaza hazırlarken durmaksızın çalışıyoruz. Yollar, parklar ve bahçelerimizde temizlik, bakım ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca, yakında sizlere sunacağımız kalıcı projeler üzerinde de titizlikle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa HABERİ