ŞİRVAN BELEDİYESİ, GARİBANIN YANINDA DURMAYA DEVAM EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 13:54, Güncelleme: 05.08.2020 - 13:54

ŞİRVAN BELEDİYESİ, GARİBANIN YANINDA DURMAYA DEVAM EDİYOR

​​​​​​​Siirt'in Şirvan Belediyesi, Başkan Necati Cellek'in talimatlarıyla ilçe genelindeki sosyal yardımlarını sürdürüyor.
Siirt'in Şirvan Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kayıt altına alınan ve maddi olanakları kısıtlı ailelere yönelik yardımlar sürüyor. Dönemsel olarak gerçekleştirilen yardımlar Ağustos ayı itibariyle devam etti. Başkan Necati Cellek'in birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde içerisinde gıda malzemesi bulunan koliler, adreslere teslim edilerek hanelerde yaşayan vatandaşların talep ve önerileri kayıt altına alındı. Sosyal yardımlar konusunda duyarlılık gösteren Şirvan Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılaırken, yardımlar pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan, geliri olmayan veya dar gelirli olan ailelere yönelik düzenlendi. Hazırlanan gıda kolilerinde un, şeker, yağ, çay, kuru bakliyat ve salça benzeri temel gıda malzemeleri yer aldı. (www.akbelediyeler.com)