SİVEREK'TE EKİPLERE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 13:38, Güncelleme: 05.08.2020 - 13:38

SİVEREK'TE EKİPLERE DURMAK YOK

​​​​​​​Siverek Belediyesi, Başkan Şeyhmus Aydın'ın talimatlarıyla yaz dönemi çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendiriyor.
Siverek Belediyesi, yaz döneminde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe merkezinde ve kırsal bölgelerde alt ve üst yapı uygulamalarına 2020 Yılı Planlaması dahilinde devam eden Siverek Belediyesi, kaldırımları deforme olan top yolundaki yenileme çalışmalarının ardından bu kez Dicle Mahallesinde beton yol ve TOKİ bölgesinde ise asfalt onarım çalışmalarına başladı. Halkın talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Siverek Belediyesi'nin bu tutumu vatandaşlar tarafından da karşılanırken, Başkan Şeyhmus Aydın uygulamaları birebir takip ediyor. Yapılan çalışmalarla ilgili sosyal bir değerlendirme yapan Başkan Aydın, "Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan sokak ve caddelerimizde onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz koordinasyonunda çalışan ekipler, Dicle Mahallesinde beton yol ve Toki bölgesinde asfalt onarım çalışmalarını sürdürüyor" dedi. (www.akbelediyeler.com)