ŞIRNAK'TA HİZMET DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2020 - 12:28, Güncelleme: 09.07.2020 - 12:28

ŞIRNAK'TA HİZMET DÖNEMİ

​​​​​​​Şırnak'ta asfalt sezonunun en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Şırnak Belediyesi, Başkan Mehmet Yarka'nın talimatlarıyla çalışmalarını hızlandırdı.
İl genelinde mesai gözetmeksizin gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karışlanırken, ekipler son olarak Cizre Caddesinde hummalı bir çalışma başlattı. Alt yapı eksiklikleri giderilen caddede sıcak asfalt uygulamasına geçen ekipler mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığına rağmen işi sıkı tuttu. Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka "AK Belediyeciliğin hizmetlerini halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Şırnak halkı her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Caddemizde başlattığımız iki yönlü çalışmanın tamamlanmasıyla, burası artık daha aydınlık ve konforlu bir hüviyete kavuşmuş olacak. Şehrimize hayırlı olsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)