BİTLİS BELEDİYESİ MEZARLARA EL ATTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2020 - 12:21, Güncelleme: 09.07.2020 - 12:21

BİTLİS BELEDİYESİ MEZARLARA EL ATTI

Bitlis Belediyesi, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat yapmaları için kentteki mezarlıklarda yabani ot temizleme çalışması başlattı.
Bitlis Belediyesi, vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda her yıl rutin olarak yaptığı yabani otların temizliği ile bakım çalışmalarına başladı. Eski ve yeni şehir mezarlıklarında rutin olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları vatandaşlardan takdir topladı. Çalışma kapsamında Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, mezarlık alanı içerisinde uzayan yabani otların temizliğini gerçekleştirdi. Ekipler, ot kesme aletleri ile uzayan yabani otları biçerek ve tırpanlayarak mezarlık alanını temizledi. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yaz mevsimine girilmesi ve Kurban Bayramı’nın yaklaşmasından dolayı şehrin en çok ziyaret edilen bölgelerinden olan mezarlıklarda gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek,  vatandaşların rahat ve huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirmesi için temizlik çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.