MALAZGİRT'TE DENETİMLER SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2020 - 19:20, Güncelleme: 05.09.2020 - 19:20
 

MALAZGİRT'TE DENETİMLER SÜRÜYOR

​​​​​​​Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında gerçekleştiren korona virüs denetimlerine katıldı.
İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Malazgirt'te devam eden denetimlere Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın da katılarak vatandaşları uyardı. Başkan Altın iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları ve çay bahçelerindeki denetimlerde vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra tespit edilen eksikliklerle ilgili uyarılarda bulundu. Başkan Altın ilçedeki denetimlerin sıklıkla devam edeceğini ifade ederek, “Kurum amirlerimiz ile birlikte #SağlıkİçinHepimizİçin sloganıyla yapılan Koronavirüs denetimine katılarak ilçemizdeki esnaf ve vatandaşlarımıza Covid-19 tedbirlerinin uygulanması konusunda telkinlerde bulunduk" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında gerçekleştiren korona virüs denetimlerine katıldı.

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Malazgirt'te devam eden denetimlere Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın da katılarak vatandaşları uyardı. Başkan Altın iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları ve çay bahçelerindeki denetimlerde vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra tespit edilen eksikliklerle ilgili uyarılarda bulundu. Başkan Altın ilçedeki denetimlerin sıklıkla devam edeceğini ifade ederek, “Kurum amirlerimiz ile birlikte #SağlıkİçinHepimizİçin sloganıyla yapılan Koronavirüs denetimine katılarak ilçemizdeki esnaf ve vatandaşlarımıza Covid-19 tedbirlerinin uygulanması konusunda telkinlerde bulunduk" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.