PÜTÜRGE'DE YARALAR SARILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2020 - 18:40, Güncelleme: 05.09.2020 - 18:40

PÜTÜRGE'DE YARALAR SARILIYOR

​​​​​​​Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Vekil Öznur Çalık ve beraberindeki heyetle TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.
Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, dün riskli alanlar ve kentsel dönüşüm alanlarının tespiti için toplantı düzenleyerek deprem sonrası Malatya genelindeki çalışmaları değerlendiren AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca'nın temaslarına eşlik etti. AK Parti Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan'ın da katılım gösterdiği temaslarda Vekil Çalık ve Başkan Koca ile birlikte Taşbaşı mahallesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı devam eden 208 konutun inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Sülük ve beraberindekiler proje ile ilgili bilgiler aldı. Gezinin ardından heyet, deprem sonrası tüm Pütürge halkına tekrardan geçmiş olsun dileklerini ileterek devletin tüm imkanlarını bölge halkı için seferber ettiğini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)