GEVAŞ'TA TOZLU - ÇAMURLU YOL KALMIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 14:21, Güncelleme: 30.09.2021 - 14:21
 

GEVAŞ'TA TOZLU - ÇAMURLU YOL KALMIYOR

​​​​​​​Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer yol yapım çalışmalarını inceledi.
Van Gevaş'ta vatandaşlara hizmetin en iyisin sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Başkan Murat Sezer, dünkü Pınarbaşı Mahallesi temaslarının ardından Dereağzı Mahallesindeki çalışmaları inceledi. Belediyenin kıt imkanlarına rağmen büyük özveri ile çalışmalarını sürdüren Başkan Sezer ve ekibine yönelik memnuniyet her geçen gün artarken, Başkan Sezer temaslarında vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını sahaya yansıtmaktaki kararlılığını sürdürüyor. Başkan Sezer'in yol yapım çalışmalarında verdiği emek tüm ilçe halkı tarafından takdirle karşılanırken Sezer yaptığı değerlendirmesinde ilçe genelinde tozlu ve çamurlu yol kalmayana kadar uygulamaların devam edeceğini söyledi. Sezer son olarak gittiği Dereağzı Mahallesindeki değerlendirmesinde "Dereağzı Mahallemizdeyiz. Hizmet için varız.Dertlere derman olmak için varız.Her şeyin en güzeline layık olan Gevaşlı hemşerilerimizin mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Sezer'in bir yandan tasarruf diğer yandan en iyi hizmet vizyonuna karşılık Gevaş'ta vatandaşların çalışmalarından memnun olduğu gözlemlendi. AK Belediyeler Medya Ailesinin Gevaş ile ilgili yaptığı haberlere gelen olumlu yorumlarla birlikte Gevaş halkının daha nice AK hizmetler alacağına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.
​​​​​​​Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer yol yapım çalışmalarını inceledi.

Van Gevaş'ta vatandaşlara hizmetin en iyisin sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Başkan Murat Sezer, dünkü Pınarbaşı Mahallesi temaslarının ardından Dereağzı Mahallesindeki çalışmaları inceledi.

Belediyenin kıt imkanlarına rağmen büyük özveri ile çalışmalarını sürdüren Başkan Sezer ve ekibine yönelik memnuniyet her geçen gün artarken, Başkan Sezer temaslarında vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını sahaya yansıtmaktaki kararlılığını sürdürüyor. Başkan Sezer'in yol yapım çalışmalarında verdiği emek tüm ilçe halkı tarafından takdirle karşılanırken Sezer yaptığı değerlendirmesinde ilçe genelinde tozlu ve çamurlu yol kalmayana kadar uygulamaların devam edeceğini söyledi. Sezer son olarak gittiği Dereağzı Mahallesindeki değerlendirmesinde "Dereağzı Mahallemizdeyiz. Hizmet için varız.Dertlere derman olmak için varız.Her şeyin en güzeline layık olan Gevaşlı hemşerilerimizin mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Sezer'in bir yandan tasarruf diğer yandan en iyi hizmet vizyonuna karşılık Gevaş'ta vatandaşların çalışmalarından memnun olduğu gözlemlendi. AK Belediyeler Medya Ailesinin Gevaş ile ilgili yaptığı haberlere gelen olumlu yorumlarla birlikte Gevaş halkının daha nice AK hizmetler alacağına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.