MİDYAT'TA VERİMLİ ÇALIŞMA DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 14:14, Güncelleme: 30.09.2021 - 14:14

MİDYAT'TA VERİMLİ ÇALIŞMA DÖNEMİ

Midyat'ta Başkan Şahin, bu kez soluğu Seyfettin Güneştan Caddesi'nde aldı. Bir yandan çalışmaları inceleyen Başkan Şahin, diğer yandan vatandaşları dinledi.
Veysi Şahin Başkanlığında 2021 yılında da en iyi hizmetlerle buluşan Midyat'ta çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Yaz aylarında alt ve üst yapının yanı sıra özellikle yol ve asfalt uygulamalarına hız veren Midyat Belediyesi, bu kez Seyfettin Güneştan Caddesi'nde kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştirdi. İlçenin diğer bölgelerinde de yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Veysi Şahin yaptığı değerlendirmesinde "Daha güvenli ve rahat yaya ulaşımı için kaldırım yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Seyfettin Güneştan Caddemiz'de, başlattığımız kaldırım yapım çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. İlçemizin daha kaliteli ve güzel bir görünüme kavuşması için ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi. MİDYATLILAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelere yetişmenin gayesinde olan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nden vatandaşların memnun olduğu gözlemlendi. Uygulamaların birebir takipçisi olarak Başkan Şahin'i her zaman sahada gördüklerini belirten Midyat halkı, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Şahin'e ve ekibine teşekkür etti.

MİDYATLILAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN