GEVAŞ'TA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2022 - 16:51, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:51
 

GEVAŞ'TA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Gevaş Belediyesi 5 günden bu yana devam eden kar yağışının ardından son 12 saatte 41 mahalle ve 14 mezranın temizlendiğini duyurdu.
Gevaş Belediyesi'nde yoğun kar mesaisi sürüyor. Başkan Murat Sezer'in birebir takip ettiği çalışmalarla ilgili belediye tarafından yapılan bilgilendirmede vatandaşların yağışlardan en asgari düzeyde etkilenmesi için kurumsal olarak hassasiyetin sürdürüldüğüne yer verildi. Açıklamada "İlçedemizde yaklaşık 5 gündür etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kar ile mücadele çalışmalarımız geceli gündüzlü devam etmektedir. Kar yağışından dolayı ulaşımda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için canla başla tüm imkanları sınırsız bir şekilde zorlayarak çalışmalarımıza devam ederek kısa sürede ilçemizin % 90’ının ara ve ana arterleri temizlenmiştir. Günlerdir sürdürülen yoğun çalışma sonucu açılan yolların dün akşam etkili olan kar ve tipi nedeniyle tekrardan kapanmıştır. Karla mücadele çalışmamızı büyük ölçüde tamamlamıştık. Yoğun kar yağışı ile beraber tekrardan ana ve ara arterlerde çalışmalar devam etti. Bü gün sabah saatlerinde saat 10.00 itibari ile kar yağışının durmasıyla sorumluluk alanımızda bulunan tüm yollara müdahale yapılarak büyük bir gayret ile 12 saatte 41 mahalle ve 14 mezramızın %78’i temizlenmiştir. Geri kalan kısımlar İçin çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" denildi.
Gevaş Belediyesi 5 günden bu yana devam eden kar yağışının ardından son 12 saatte 41 mahalle ve 14 mezranın temizlendiğini duyurdu.

Gevaş Belediyesi'nde yoğun kar mesaisi sürüyor. Başkan Murat Sezer'in birebir takip ettiği çalışmalarla ilgili belediye tarafından yapılan bilgilendirmede vatandaşların yağışlardan en asgari düzeyde etkilenmesi için kurumsal olarak hassasiyetin sürdürüldüğüne yer verildi.

Açıklamada "İlçedemizde yaklaşık 5 gündür etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kar ile mücadele çalışmalarımız geceli gündüzlü devam etmektedir. Kar yağışından dolayı ulaşımda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için canla başla tüm imkanları sınırsız bir şekilde zorlayarak çalışmalarımıza devam ederek kısa sürede ilçemizin % 90’ının ara ve ana arterleri temizlenmiştir. Günlerdir sürdürülen yoğun çalışma sonucu açılan yolların dün akşam etkili olan kar ve tipi nedeniyle tekrardan kapanmıştır. Karla mücadele çalışmamızı büyük ölçüde tamamlamıştık. Yoğun kar yağışı ile beraber tekrardan ana ve ara arterlerde çalışmalar devam etti. Bü gün sabah saatlerinde saat 10.00 itibari ile kar yağışının durmasıyla sorumluluk alanımızda bulunan tüm yollara müdahale yapılarak büyük bir gayret ile 12 saatte 41 mahalle ve 14 mezramızın %78’i temizlenmiştir. Geri kalan kısımlar İçin çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.