BOZOVA İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2022 - 16:45, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:45

BOZOVA İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Bozova'da kırsalda yol çalışmaları devam ederken, ilçe merkezinde ise zabıta halk sağlığı için denetimlerini sürdürdü.
AK Belediyecilik hizmetlerini Bozova halkı ile buluşturmaya devam eden Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un talimatları ile ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe merkezi ve kırsal alandaki çalışmalarına devam ediyor. Stabilize yol çalışmalarına ağırlık veren ekiplerin uygulaması ile ilgili yapılan bilgilendirmede "Kırsal Mahallelerimizde Stabilize Yol Yapım Çalışmalarımız Devam Ediyor" denildi. Yaz ve kış ayları olmak üzere devam eden uygulamalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. ZABITADAN SIKI DENETİM Fen İşleri ekipleri kırsalda yoğun çalışmalarına devam ederken, ilçe merkezinde ise Zabıta çalışanları vatandaşların talepleri üzerine denetimlerini sıklaştırdı. İlçe genelinde gidilmedik yer bırakmayan zabıta çalışanları özellikle fırınlarda gramaj ve hijyen hususları hakkında kontroller gerçekleştirdi. Halk sağlığı için esnafı uyaran zabıta ekipleri, uygunsuz tespit ettiği üretim imalathanelerine ise cezai işlem uyguladı. Belediyeden yapılan açıklamada ise benzer denetimlerin önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi.

ZABITADAN SIKI DENETİM