GÜRPINAR'DA YOĞUN KAR MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2022 - 16:35, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:35

GÜRPINAR'DA YOĞUN KAR MESAİSİ

Gürpınar'da yoğun kar yağışına karşın Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi ekipleri gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
Alt ve üst yapıda uygulamaların dur durak demeden devam ettiği Gürpınar'da yerel yönetim; kış aylarında da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte ilçenin bir çok noktasında kar taşıma uygulamalarını aralıksız sürdürdü. Gece ve gündüz süren çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Gürpınar Belediyesi, "Karla mücadele ekiplerimiz, vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için kaldırımlarda temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı Karla Mücadele ekiplerimiz, ilçemiz genelinde gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor" ifadelerine yer verdi. Öte yandan Başkan Tanış ilerleyen süreçlerde yine tüm Gürpınar Belediyesi ekiplerinin koordineli bir şekilde planlama dahilinde gerekli müdahaleleri gerçekleştirmeye devam edeceğini sözlerine eklerken ekiplerin karla mücadeledeki yoğun çalışması Gürpınar halkı tarafından da takdirle karşılandı.