DOĞA DOSTU BELEDİYE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 13:59, Güncelleme: 07.10.2020 - 13:59
 

DOĞA DOSTU BELEDİYE

​​​​​​​Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki parklarda yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor.
Şemdinli'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını daha yukarı çekebilmek için göreve geldiği günden bu yana doğa dostu bir belediyecilik örneği sergileyen Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi; ilçe merkezindeki parklarda tadilat, boyama ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Tahir Saklı'nın birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde vatandaşların da talep ve önerileri ön planda tutularak parklarda boyama, çim biçme, yeşil alan uygulamaları, bank onarımı ve çiçek dikimleri gerçekleştiriliyor.   Belediye Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekleştirilen uygulama vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. İlçedeki yeşil alan çalışmalarından memnun olduklarını belirten Şemdinliler, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Tahir Saklı ve ekibine teşekkür ederken; ilçe belediyesinin önümüzdeki süreçlerde benzer uygulamalarını süreceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki parklarda yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor.

Şemdinli'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını daha yukarı çekebilmek için göreve geldiği günden bu yana doğa dostu bir belediyecilik örneği sergileyen Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi; ilçe merkezindeki parklarda tadilat, boyama ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Tahir Saklı'nın birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde vatandaşların da talep ve önerileri ön planda tutularak parklarda boyama, çim biçme, yeşil alan uygulamaları, bank onarımı ve çiçek dikimleri gerçekleştiriliyor.  

Belediye Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekleştirilen uygulama vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. İlçedeki yeşil alan çalışmalarından memnun olduklarını belirten Şemdinliler, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Tahir Saklı ve ekibine teşekkür ederken; ilçe belediyesinin önümüzdeki süreçlerde benzer uygulamalarını süreceği öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.