YAKUTİYE'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 13:25, Güncelleme: 07.10.2020 - 13:25

YAKUTİYE'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

​​​​​​​Yakutiye kırsalına her türlü hizmeti ulaştıran Dr. Mahmut Uçar Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, bu kez giriş kapısı ve kamera hizmeti ile tam not aldı.
Yakutiye'ye hizmette merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşmanın gayesi içerisinde olan Dr. Mahmut Uçar Başkanlığındaki Yakutiye Belediyesi, bu kez kırsal mahallelerin giriş kapılarını sil baştan yenileyerek kapılara kamera sistemi kurulumu sağladı. Yaz dönemi boyunca özellikle kırsal mahallelerde asfalt ve parke taşı döşeme uygulamaları ile ilgili yoğun bir sezon geçiren Yakutiye Belediyesi ilerleyen süreçlerde kapı yenileme çalışmasını tüm kırsal mahallelere yaymayı planlıyor. Uygulama son olarak Dumlu, Güzelova, Yolgeçti, Altıntepe, İbrahim Hakkı, Ortadüzü, Dadaşköy, Çiftlik, Altınbulak ve Soğucak Kırsal Mahallerinde gerçekleştirildi. Başkan Uçar ve Yakutiye Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Uçar ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)