ÇİFTÇİ Mİ BAŞKAN MI?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2020 - 10:43, Güncelleme: 04.07.2020 - 10:43

ÇİFTÇİ Mİ BAŞKAN MI?

Balıkesir Bigadiç İlçe Belediye Başkanı İsmail Avcu, Millet Bahçesi Rekreasyon alanında bulunan boş arazide verimi arttırmak ve değerlendirmek  amacıyla ekilen yulafların hasat çalışmalarını yerinde inceledi.
Araç ve personellerin yoğun bir çalışma gösterdiği alanda hasadı takip eden Başkan Avcu, amaçlarının hem ürün elde etmek hem de önümüzdeki yıllarda bölgedeki toprağı daha da elverişli hale getirmek olduğunu söyledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar bölgeden ayrılmayan Başkan Avcu, "Bigadiç'in geleceği için en güzelini hayata geçirmenin uğraşındayız. AK Belediyeciliğe yakışır projelerimizi uyguluyoruz. İnşallah Millet Bahçesi projemizin de tamamlanması ile bu alan doğal göletlerin, ceviz bahçeleri, meyve bahçeleri ve yürüyüş yollarının bulunduğu güzel bir hizmet olarak halkımıza yansıyacaktır" dedi.