ADANALILAR ADRESİNİ İYİ BİLİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2020 - 00:30, Güncelleme: 04.07.2020 - 00:30

ADANALILAR ADRESİNİ İYİ BİLİYOR

AK Teşkilatta Türkiye'nin yüz akı olan AK Parti Adana İl Başkanlığı, Haziran ayında en fazla üye yapan il olarak Türkiye birincisi oldu.
2023 hedeflerine doğru Adana'da şehir merkezi ve kırsal mahalle demeden çalmadık kapı bırakmayan AK Parti Adana İl Teşkilatının özverili çalışmaları sonucu Türkiye gündemine yansıyan başarının mimarı olan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, partilerine yönelik yaklaşımdan dolayı tüm Adana halkına teşekkür etti. Konuyla ilgili basına açıklamalarda bulunan Başkan Ay, “1 Haziran'da başlatmış olduğumuz üye seferberliğinde Haziran ayında 15 bine yakın üye ile Adana'mız en fazla üye yapan il olarak Türkiye birincisi olmuştur. Adana, bir ayda seçmenin yüzde birine tekabül eden sayıda üye yaparak büyük bir başarıya daha imza atmıştır" dedi.   "YIL SONUNA KADAR HEDEF 300 BİN YENİ ÜYE" AK Parti'nin il seçime girdiği 2002 yılından bu yana Türkiye'ye yenilikler kazandırdığına dikkat çeken Başkan Ay, yıl sonuna kadar hedeflerinin 300 bin yeni üye olduğunu açıkladı. Başkan Ay, "Bu hedefe en kısa zamanda ulaşmak için tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle üye çalışmalarımız devam etmektedir.Teşkilatlarımı bu üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu. (www.akbelediyeler.com)

"YIL SONUNA KADAR HEDEF 300 BİN YENİ ÜYE"