Battalgazi için hayati proje sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 16:11, Güncelleme: 03.09.2020 - 16:11
 

Battalgazi için hayati proje sürüyor

​​​​​​​Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte ‘Derme Deresi Islah’ projesi çalışmalarını inceledi.
Battalgazi'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçe geleceğine yön verecek bir çok uygulamayı hayata geçiren Osman Güder Başkanlığındaki Battalgazi Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Battalgazi açısından önem arz eden ‘Derme Deresi Islah’ projesi sürerken; Başkan Osman Güder, Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ve DSİ 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi ile birlikte proje sahasına gelerek çalışmaları inceledi. Çalışmaların son aşaması hakkında teknik ekipten bilgiler alan heyet ardından çevre sakinleri ile bir araya geldi. 'Her şey daha yaşanılabilir bir Battalgazi için' sloganı ile ilçe geleceğini düşünerek adımlar attıklarını belirten Başkan Güder, projenin takipçisi olduklarını söyledi. ‘DERME DERESİ ISLAH’ PROJESİ Başkan Güder'in vizyon projeleri arasında yer alan ‘Derme Deresi Islah Projesi’ Etaplar halinde yapılacak. Islah çalışmaları ile Derme Deresi gün yüzüne çıkarılarak, bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi hedefleniyor. Battalgazi’nin geleceğine damga vuracak projenin ıslah ve peyzaj çalışmaları aynı anda yürütülüyor. BİR SONRAKİ DURAK GENÇLİK MERKEZİ OLDU Başkan Güder ve Vekil Çalık bölgedeki temaslarının ardından  Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezini ziyaret etti. Merkezin Battalgezi gençliğine artı değerler kazandıracağını belirten Başkan Güder, "Gençlerimizin; ülkesine ve milletine yararlı, araştırıcı, yeteneklerini geliştirmek ve toplumsal yaşama gönüllü olarak katılmalarını sağlamak amacıyla kurulan Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezimize ilginin yoğun olması bizleri sevindiriyor " dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte ‘Derme Deresi Islah’ projesi çalışmalarını inceledi.

Battalgazi'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçe geleceğine yön verecek bir çok uygulamayı hayata geçiren Osman Güder Başkanlığındaki Battalgazi Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Battalgazi açısından önem arz eden ‘Derme Deresi Islah’ projesi sürerken; Başkan Osman Güder, Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ve DSİ 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi ile birlikte proje sahasına gelerek çalışmaları inceledi. Çalışmaların son aşaması hakkında teknik ekipten bilgiler alan heyet ardından çevre sakinleri ile bir araya geldi. 'Her şey daha yaşanılabilir bir Battalgazi için' sloganı ile ilçe geleceğini düşünerek adımlar attıklarını belirten Başkan Güder, projenin takipçisi olduklarını söyledi.

‘DERME DERESİ ISLAH’ PROJESİ

Başkan Güder'in vizyon projeleri arasında yer alan ‘Derme Deresi Islah Projesi’ Etaplar halinde yapılacak. Islah çalışmaları ile Derme Deresi gün yüzüne çıkarılarak, bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi hedefleniyor. Battalgazi’nin geleceğine damga vuracak projenin ıslah ve peyzaj çalışmaları aynı anda yürütülüyor.

BİR SONRAKİ DURAK GENÇLİK MERKEZİ OLDU

Başkan Güder ve Vekil Çalık bölgedeki temaslarının ardından  Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezini ziyaret etti. Merkezin Battalgezi gençliğine artı değerler kazandıracağını belirten Başkan Güder, "Gençlerimizin; ülkesine ve milletine yararlı, araştırıcı, yeteneklerini geliştirmek ve toplumsal yaşama gönüllü olarak katılmalarını sağlamak amacıyla kurulan Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezimize ilginin yoğun olması bizleri sevindiriyor " dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.