NARMAN ŞİMDİ DAHA DA GÜZEL

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 13:35, Güncelleme: 03.09.2020 - 13:35

NARMAN ŞİMDİ DAHA DA GÜZEL

Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, Kafkas Cephesi Şehitleri Parkı'nın tamamlandığı müjdesini verdi.
Erzurum Narman'ın yıllardan bu yana gelen kangrenleşmiş sorunlarına çözüm bulmak için girişimlerini sürdüren Belediye Başkanı Burhanetin Eser, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Narman'ın sorunlarını adeta kendine dert edinen Başkan Burhanettin Eser, ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak için park yapım çalışmalarına hız verdi. Son olarak Kafkas Cephesi Şehitleri Parkı'nın tamamlandığını duyuran Başkan Eser, Aşık Sümmani İlkokulu ve Narman Şehitliği Parkı arasındaki alanın yeni düzenlemesinin de tamamlanmak üzere olduğunu belirti. Başkan Eser ayrıca çevredeki mevcut okulun bahçesinde de düzenleme yapılacağını söyledi. Alt ve üst yapı çalışmalarına yönelik yaklaşımı ile takdir toplayan Başkan Eser'e teşekkür eden Narmal Halkı da yeni yeşil alanlarla birlikte ilçelerinin her geçen gün daha da güzelleştiğini belirttiler. (www.akbelediyeler.com)