Pasinler Termal Turizm ile ekonomisini kalkındıracak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 13:15, Güncelleme: 03.09.2020 - 13:15

Pasinler Termal Turizm ile ekonomisini kalkındıracak

​​​​​​​Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Kaymakam Kadir Perçi ile açılış hazırlığına yaklaşan Turistik Kale Otel'deki çalışmaları inceledi.
İlçesinde Termal Turizmin gelişmesi için göreve geldiğinden bu yana çalışmalarını sürdüren Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'nin bu yönde attığı adımlar karşılık buluyor. Pasinler'in Termal Turizmde söz sahibi olabilmesi için girişimlerine devam eden Başkan Dölekli'nin son olarak gündeme getirdiği “Turistik Kale Otel”de son hazırlıklar yapılıyor. Başkan Ahmet Dölekli otelde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Başkan Dölekli, Kaymakam Kadir Perçi ile belediye idaresinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyerek "İlçemiz termal turizmine artı değer katacak olan “Turistik Kale Otel”de açılış öncesi son kontrolleri yaptık" değerlendirmesinde bulundu. Geçtiğimiz aylarda Pasinler'in Termal Turizmde mutlak suretle gelişmesinin gerektiğini belirten Başkan Dölekli, termal turizm ile birlikte ilçeye ekonomik anlamda gelirler sağlanacağı belirtmiş ve bu yönde atılacak adımlara destek vereceklerini söylemişti. (www.akbelediyeler.com)