BAŞKAN SEZER'DEN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2020 - 15:04, Güncelleme: 14.08.2020 - 15:04
 

BAŞKAN SEZER'DEN MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Gevaş'ın başarılı Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçeye TOKİ konutları yapılacağı yönünde söz aldıklarını duyurdu.
Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçe halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katıyor. İlçeye yeni hizmetler kazandırabilmek için projeler gerçekleştiren ve projeleri için Başkent Ankara'da temaslarını sürdüren Başkan Sezer, son olarak Gevaş'a Toplu Konut Müjdesi verdi. Başkan Sezer, önceki günlerde Ankara'daki temaslarına ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile başladı. Bakan Ersoy'a ilçedeki sıkıntıları ve yapmayı planladığı projeleri aktaran Başkan Sezer, Bakanlık olarak projelere destek istedi.   DOGALGAZ İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA YAPILACAK Başkan Sezer, Başkent temaslarına Ulaştırma, Alt Yapı ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ile devam etti. Bakan Yardımcısı Coşkunyürek'e Gevaş'a doğalgaz getirilmesi yönündeki talepleri ileten Başkan Sezer, buradan da eli dolu ayrıldı. Görüşmenin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Sezer, doğalgaz için özel bir çalışma başlatıldığı müjdesini verdi.   GEVAŞ'A TOKİ MÜJDESİ Başkan Sezer'in yoğun Ankara temaslarındaki yeni adres ise TOKİ Başkanlığı oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığında  Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut ile görüşen Başkan Sezer'e Gevaş'ın 100 Bin Konut Projesine dahil edildiği bilgisi verildi. Bunun üzerine bir değerlendirme yapan Başkan Sezer, "Evet, Gevaş’ımıza hayırlı olsun. İkinci 100 bin konut projesi kapsamında TOKİ Başkan Yardımcımızdan  sözümüzü aldık. İnşallah Gevaş’ımızda ihtiyaç sahibi herkes ev sahibi olacak. Gevaş’ımız en güzel hizmetleri hak ediyor. Gevaş halkı her şeyin en güzeline layıktır" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gevaş'ın başarılı Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçeye TOKİ konutları yapılacağı yönünde söz aldıklarını duyurdu.

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçe halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katıyor. İlçeye yeni hizmetler kazandırabilmek için projeler gerçekleştiren ve projeleri için Başkent Ankara'da temaslarını sürdüren Başkan Sezer, son olarak Gevaş'a Toplu Konut Müjdesi verdi. Başkan Sezer, önceki günlerde Ankara'daki temaslarına ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile başladı. Bakan Ersoy'a ilçedeki sıkıntıları ve yapmayı planladığı projeleri aktaran Başkan Sezer, Bakanlık olarak projelere destek istedi.

 

DOGALGAZ İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA YAPILACAK

Başkan Sezer, Başkent temaslarına Ulaştırma, Alt Yapı ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ile devam etti. Bakan Yardımcısı Coşkunyürek'e Gevaş'a doğalgaz getirilmesi yönündeki talepleri ileten Başkan Sezer, buradan da eli dolu ayrıldı. Görüşmenin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Sezer, doğalgaz için özel bir çalışma başlatıldığı müjdesini verdi.

 

GEVAŞ'A TOKİ MÜJDESİ

Başkan Sezer'in yoğun Ankara temaslarındaki yeni adres ise TOKİ Başkanlığı oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığında  Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut ile görüşen Başkan Sezer'e Gevaş'ın 100 Bin Konut Projesine dahil edildiği bilgisi verildi. Bunun üzerine bir değerlendirme yapan Başkan Sezer, "Evet, Gevaş’ımıza hayırlı olsun. İkinci 100 bin konut projesi kapsamında TOKİ Başkan Yardımcımızdan  sözümüzü aldık. İnşallah Gevaş’ımızda ihtiyaç sahibi herkes ev sahibi olacak. Gevaş’ımız en güzel hizmetleri hak ediyor. Gevaş halkı her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.