ÇATAK'TA DENETİMLER SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2020 - 11:31, Güncelleme: 14.08.2020 - 11:31

ÇATAK'TA DENETİMLER SÜRÜYOR

​​​​​​​Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Korona denetimlerinde vatandaşlara hassasiyet çağrısında bulundu.
Covid-19 tedbirleri kapsamında, “Sağlık İçin Hepimiz İçin” prensibiyle İlçe merkezinde bulunan işyerlerinde maske, sosyal mesafe temizlik kontrolleri yapıldı. Kontrollerde İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, Çatak Devlet Hastahanesi Başhekimi Tarık Temel katılım sağladı. Başkan Şeylan; Bütün Türkiye genelinde olduğu gibi, ilçemizde de bu denetimleri yapmaya başladık. Polis, jandarma, sağlık ekiplerimiz, belediye zabıta ekiplerimiz, bütün kurumlarımız hep beraber denetim yaparak, umuma açık alanlarda, kalabalık olan yerlerde vatandaşlarımızın bulunduğu riskin oluşabileceği yerlerde bu denetimi yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Koronavirüsten vatan olarak, millet olarak kurtulmayı hedefliyoruz, Belediye olarak gerekli tedbirleri sürdürdüklerini ve önümüzdeki süreçte daha fazla sıkıntı yaşamamak için vatandaşlardan daha tedbirli davranmalarını istedi. İlçe genelinde yapılan denetimlerde Kaymakam Çeçen ve Belediye Başkanı Şeylan, esnaf ve vatandaşları Covid-19’a karşı alınan tedbirler konusunda uyararak bilgiler verdiler. Uygulamalarda vatandaşların ve esnafların konuya duyarlı olmaları sevindirdi, denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi. (www.akbelediyeler.com)