BAŞKAN SEZER ESNAFI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 15:14, Güncelleme: 04.11.2020 - 15:14
 

BAŞKAN SEZER ESNAFI DİNLEDİ

​​​​​​​Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürerek Gevaş'ı ortak paydada buluşturmaya devam eden Başkan Murat Sezer'in adresi bu kez minibüs ve taksi esnafı oldu.
Gönül Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Gevaş'tan güzel görüntüler yansımaya devam ediyor. Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmadan her bölgeye ulaşmanın gayesi içerisinde olan Gevaş Belediyesi'nde Başkan Murat Sezer, bir yandan alt ve üst yapının yanı sıra turizm projelerine ağırlık verirken, diğer yandan ziyaretlerine devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek 'Birlikte Kalkınma' vizyonunu halka en iyi şekilde yansıtan Başkan Sezer'in adresi bu kez minibüs ve taksi esnafı oldu. Başkan Sezer gün içerisindeki temasları sırasında minibüs ve taksi esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Buluşmada kurumsal çalışmaları da aktarma fırsatı bulan Başkan Sezer, vatandaş talep ve önerilerine hassesiyet gösteren bir kadro olduklarını belirtti. Her esnafı tek tek dinleyerek çözümler üreten Başkan Sezer, bu yaklaşımı ile takdir topladı. Buluşmanın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Sezen amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Gevaş'ı kalkındırmak olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürerek Gevaş'ı ortak paydada buluşturmaya devam eden Başkan Murat Sezer'in adresi bu kez minibüs ve taksi esnafı oldu.

Gönül Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Gevaş'tan güzel görüntüler yansımaya devam ediyor. Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmadan her bölgeye ulaşmanın gayesi içerisinde olan Gevaş Belediyesi'nde Başkan Murat Sezer, bir yandan alt ve üst yapının yanı sıra turizm projelerine ağırlık verirken, diğer yandan ziyaretlerine devam ediyor.

Toplumun her kesimi ile görüşerek 'Birlikte Kalkınma' vizyonunu halka en iyi şekilde yansıtan Başkan Sezer'in adresi bu kez minibüs ve taksi esnafı oldu. Başkan Sezer gün içerisindeki temasları sırasında minibüs ve taksi esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Buluşmada kurumsal çalışmaları da aktarma fırsatı bulan Başkan Sezer, vatandaş talep ve önerilerine hassesiyet gösteren bir kadro olduklarını belirtti. Her esnafı tek tek dinleyerek çözümler üreten Başkan Sezer, bu yaklaşımı ile takdir topladı. Buluşmanın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Sezen amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Gevaş'ı kalkındırmak olduğunu söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.