BAŞKAN FIRAT KORONA'YA YAKALANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 15:00, Güncelleme: 04.11.2020 - 15:00

BAŞKAN FIRAT KORONA'YA YAKALANDI

​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat'ın korona virüse yakalandığı öğrenildi.
Adıyaman Samsat İlçe Belediye Başkanı Halil Fırat'ın dün yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktı. Başkan Fırat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sosyal medyadan paylaşım yapan Başkan Fırat, "Sevgili Samsatlılar; malumunuz gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden sizlere hizmet için çalışmaktayız. Tabi ki bu yoğun temponun bazı riskleri de olmakta. Malesef Covid-19 testim pozitif çıktı. Şu anki durumum gayet iyi. Dualarınızı eksik etmeyiniz" ifadelerini kullandı. Son dönemlerde Samsat'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra turizme de önem vererek takdirleri toplayan Başkan Fırat için geçmiş olsun mesajları da birbiri ardına yayımlandı. (www.akbelediyeler.com)