BAŞKAN ŞAHİN KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI

İlçeler 10.07.2022 - 00:34, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:26
 

BAŞKAN ŞAHİN KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin tüm Midyat halkının Kurban Bayramı'nı kutladı.
Bayram öncesi tüm hazırlıklarının tamamlandığı ve bayrama tedbirli ve huzurlu bir şekilde merhaba diyen Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, tüm vatandaşların mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Veysi Şahin, "Bütün Midyatlı hemşehrilerimin ve  İslam aleminin, Belediye Personelimiz, Meclis Üyelerimizin, Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla  kutluyor, nice bayramlara milletçe  birlik, dayanışma, huzur,  güven ve gönenç içinde  erişmemiz dileğiyle, bayramın şehrimiz,  ülkemiz ve  tüm insanlık için  barışa, sevgiye, kardeşliğe  vesile olmasını  temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Şahin'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin tüm Midyat halkının Kurban Bayramı'nı kutladı.

Bayram öncesi tüm hazırlıklarının tamamlandığı ve bayrama tedbirli ve huzurlu bir şekilde merhaba diyen Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, tüm vatandaşların mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Veysi Şahin, "Bütün Midyatlı hemşehrilerimin ve  İslam aleminin, Belediye Personelimiz, Meclis Üyelerimizin, Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla  kutluyor, nice bayramlara milletçe  birlik, dayanışma, huzur,  güven ve gönenç içinde  erişmemiz dileğiyle, bayramın şehrimiz,  ülkemiz ve  tüm insanlık için  barışa, sevgiye, kardeşliğe  vesile olmasını  temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.