BAŞKAN SEZER BAYRAMI KUTLADI

İlçeler 10.07.2022 - 00:25, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:26

BAŞKAN SEZER BAYRAMI KUTLADI

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkan Murat Sezer, tüm Gevaş halkının mübarek Kurban Bayramı'nı kutladı.
Gevaş'ta sahada olmayı tercih ederek vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik projeler gerçekleştirmeye devam eden Başkan Murat Sezer, tüm Gevaş halkının mübarek Kurban Bayramı'nı kutladı. Sosyal medya aracılığıyla bir paylaşım yapan Başkan Sezer, "Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyoruz. Kurban Bayramı’nız Mübarek Olsun" ifadelerini kullandı. Başkan Sezer'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Başkan Sezer'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Van HABERİ