Başkan Orhan Projelerin Takipçisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 15:15, Güncelleme: 13.07.2020 - 15:15

Başkan Orhan Projelerin Takipçisi

​​​​​​​Erzurum'un Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yine sahaya inerek çalışmaları denetledi.
AK Parti Belediyeciliğinin Türkiye'deki örnek adreslerinden birisi olan Erzurum'un Aziziye İlçesinde, Başkan Muhammed Cevdet Orhan'ın çalışmaları dur durak demeden devam ediyor. İlçe halkının taleplerine göre çalışmaları yönlendiren Başkan Muhammed Cevdet Orhan, yine sahaya inerek çalışmaları inceledi. Temaslarında vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek talep ve önerileri de dinleyen Başkan Orhan, Aziziye halkının refahı için hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Devam eden pandemi sürecinde halkın tedbiri elden bırakmamasını da isteyen Başkan Orhan, "Her zaman önce sağlık. Halkımız tedbirlere uyum göstersinler. Bizler de yine her zaman olduğu gibi sahadayız. Çalışmaların takipçisiyiz. AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini Aziziye Halkına kazandırmanın derdindeyiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)