Başkan Yaşar, yol yapım çalışmalarını inceledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 14:41, Güncelleme: 13.07.2020 - 14:41

Başkan Yaşar, yol yapım çalışmalarını inceledi

Erzurum'un AK Partili Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar ilçenin Tuzlataşı Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.
AK Parti Belediyeciliğinin Türkiye'deki örnek adreslerinden birisi olan Erzurum'un Çat Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Çat Belediyesi, son olarak yol çalışmalarına yoğunlaştı. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar da ilçenin Tuzlataşı Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını inceleyerek uygulamalar hakkında bilgi aldı. Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Yaşar, "İlçemize hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz. Mevcut bulunduğumuz Tuzlataşı mahallemizde vatandaşlarımız yol sorunu yaşıyorlardı. Bizler de bu alanda çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Yakın bir sürede çalışmalarımızı tamamlayacağı. Halkımızın talebi neyse bizim de projemiz, yönümüz o olacaktır" dedi.   (www.akbelediyeler.com)