Hınıs'ta Başkan Eren'den AK Belediyecilik örneği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 14:28, Güncelleme: 13.07.2020 - 14:28

Hınıs'ta Başkan Eren'den AK Belediyecilik örneği

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte gurup yollarındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Erzurum'un AK Partili Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte; ilçede çalışmaları devam eden Ketenci Mahallesi, Kolhisar, Karaağaç ve Sarılı Mahalleleri gurup yollarındaki sıcak asfalt çalışması ile ilgili incelemelerde bulundu. Saha temaslarında Başkan Zeybek ve beraberindeki heyetle vatandaşları dinleyen Başkan Erdoğan Eren, amaçlarının Hınıslı vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Çalışmalarında vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle takip ettiklerini ve bu doğrultuda uygulamaları yoğunlaştırdıklarını belirten Başkan Erdoğan Eren, "AK Belediyeler, halkın belediyesidir. Bizler vatandaşlarımızın taleplerine göre çalışmalar gerçekleştiren bir ekibiz. Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve heyeti ile vatandaşlarımızla buluştuk ve sahada incelemeler gerçekleştirdik. Hizmetlerimizi sürecektir" dedi. (www.akbelediyeler.com)