ALKIŞLAR BAŞKAN FADILOĞLU'NA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2021 - 22:06, Güncelleme: 14.02.2021 - 22:06
 

ALKIŞLAR BAŞKAN FADILOĞLU'NA

​​​​​​​Şehitkamil'de Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Sevgimi Örüyorum etkinliği kapsamında yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hem hediyeler verdi hem de sıkıntıları dinledi.
Sosyal yaşama yönelik farkındalık çalışmaları ile takdir toplamaya devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu kez yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Belediye tarafından başarı ile devam eden Merhamet Eli Projesi kapsamında eğitim gören yetim çocukların ve annelerinin pandemi süresince evde ördükleri el işlerini ziyaret ettiği adreslerdeki çınarlara hediye eden Başkan Fadıloğlu, yaşlıların hayır ve duasını aldı. Ziyaretlerde talep ve önerileri de dinleyen Başkan Fadıloğlu, yaşlı büyükşeler karşı her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini ve her türlü sorunda belediyenin çınarların emrinde olduğunu belirtti. Yaşlı vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti. MERHAMET ELİ PROJESİ Şehitkamil Belediyesi tarafından Yetim Koordinasyon Merkezi bünyesinde hayata geçirilen ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında yetim, öksüz çocukların ve ailelerinin birçok konuda destekçisi olunuyor. Merhamet Eli projesi ile yetim ve öksüz çocuklu aileler önce tespit ediliyor, daha sonra yapılması gereken çalışmalar sırasıyla yapılıyor. Yetim ve öksüz çocuklara özel ilgi gösterilerek, onların geleceğe daha umutla ve güvenle bakmalarına imkan sağlanıyor. Çocuklara yönelik; eğitim, gıda, giyim gibi yardımların yanı sıra sosyal-kültürel etkinliklerle onların sosyal hayata daha kolay adapte olmaları sağlanıyor. Ayrıca ebeveynler için de meslek edindirme kurslarının yanı sıra çeşitli sosyal aktiviteler düzenleniyor. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Şehitkamil'de Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Sevgimi Örüyorum etkinliği kapsamında yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hem hediyeler verdi hem de sıkıntıları dinledi.

Sosyal yaşama yönelik farkındalık çalışmaları ile takdir toplamaya devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu kez yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Belediye tarafından başarı ile devam eden Merhamet Eli Projesi kapsamında eğitim gören yetim çocukların ve annelerinin pandemi süresince evde ördükleri el işlerini ziyaret ettiği adreslerdeki çınarlara hediye eden Başkan Fadıloğlu, yaşlıların hayır ve duasını aldı. Ziyaretlerde talep ve önerileri de dinleyen Başkan Fadıloğlu, yaşlı büyükşeler karşı her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini ve her türlü sorunda belediyenin çınarların emrinde olduğunu belirtti. Yaşlı vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

MERHAMET ELİ PROJESİ

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yetim Koordinasyon Merkezi bünyesinde hayata geçirilen ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında yetim, öksüz çocukların ve ailelerinin birçok konuda destekçisi olunuyor. Merhamet Eli projesi ile yetim ve öksüz çocuklu aileler önce tespit ediliyor, daha sonra yapılması gereken çalışmalar sırasıyla yapılıyor. Yetim ve öksüz çocuklara özel ilgi gösterilerek, onların geleceğe daha umutla ve güvenle bakmalarına imkan sağlanıyor. Çocuklara yönelik; eğitim, gıda, giyim gibi yardımların yanı sıra sosyal-kültürel etkinliklerle onların sosyal hayata daha kolay adapte olmaları sağlanıyor. Ayrıca ebeveynler için de meslek edindirme kurslarının yanı sıra çeşitli sosyal aktiviteler düzenleniyor.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.