NİZİP'TE HAFTA SONU MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2021 - 22:01, Güncelleme: 14.02.2021 - 22:01

NİZİP'TE HAFTA SONU MESAİSİ

​​​​​​​Nizip'te sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam eden Mehmet Sarı Başkanlığındaki Nizip Belediyesi, hafta sonu yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü.
Nizip'te alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Mehmet Sarı Başkanlığındaki Nizip Belediyesi ekipleri, hafta sonu da mesai gözetmeksizin uygulamalarına devam ediyor. İlçe halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yağışlı havalar öncesi şehrin farklı bölgelerindeki park ve yeşil alanlarda çalışmalar yürüten Belediye ekipleri, vatandaşlardan tam not aldı. Kısıtlamayı fırsata çevirerek ilçe genelindeki tüm parklarda yeşil alan çalışmalarının yanı sıra bakım ve onarımlar gerçekleştiren ekipler, adeta gidilmedik adres bırakmadı. Amaçlarının Nizip'teki alt ve üst yapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Mehmet Sarı da ekipleri koordine etti. Başkan Sarı yaptığı değerlendirmesinde "Gaziantep Büyükşehir Belediye ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelindeki parklarda bakım onarım ve çevre düzenlemesi çalışmasını sürdürdü. Tüm uygulamalarımız Nizip halkımızın refahı içindir" ifadelerini kullandı. Başkan Sarı, Nizip için özverili çalışma sergileyen tüm çalışanlarına teşekkür ederken, vatandaşlara da içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde özellikle maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusunda tekrardan çağrıda bulundu. (www.akbelediyeler.com)