ZONGULDAK BU PROJEYİ SEVDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2021 - 11:39, Güncelleme: 30.01.2021 - 11:39
 

ZONGULDAK BU PROJEYİ SEVDİ

​​​​​​​Selim Alan Başkanlığındaki Zonguldak Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi.
Zonguldak Belediyesi, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefiyle geri dönüşüm yelpazesini gün geçtikçe genişletiyor. Belediye tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada "Bu kapsamda bitkisel yağ, pil, elektrikli ve elektronik eşyalar gibi birçok farklı alanda geri dönüşüme tekstil ürünlerini de katarak ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Şehrimizin merkezi noktaları ve tüm mahallelerimize yerleştireceğimiz giysi ve tekstil kumbaraları ile kullanılmış giyim eşyalarını ekonomiye kazandırmak adına çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Bu doğrultuda duyarlı vatandaşlarımızdan evlerinde kullanılmış giyim ve tekstil eşyalarını çöp yerine geri dönüşüm kumbaralarına bırakmalarını öneriyoruz" denildi. Kaynak: Zonguldak Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Selim Alan Başkanlığındaki Zonguldak Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi.

Zonguldak Belediyesi, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefiyle geri dönüşüm yelpazesini gün geçtikçe genişletiyor. Belediye tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada "Bu kapsamda bitkisel yağ, pil, elektrikli ve elektronik eşyalar gibi birçok farklı alanda geri dönüşüme tekstil ürünlerini de katarak ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Şehrimizin merkezi noktaları ve tüm mahallelerimize yerleştireceğimiz giysi ve tekstil kumbaraları ile kullanılmış giyim eşyalarını ekonomiye kazandırmak adına çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Bu doğrultuda duyarlı vatandaşlarımızdan evlerinde kullanılmış giyim ve tekstil eşyalarını çöp yerine geri dönüşüm kumbaralarına bırakmalarını öneriyoruz" denildi.

Kaynak: Zonguldak Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.