ZONGULDAK BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 19:59, Güncelleme: 28.07.2020 - 19:59

ZONGULDAK BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Zonguldak'ın çalışkan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, il genelindeki projelerin takipçisi.
Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile birlikte şehrin farklı bölgelerinde yapılması planlanan projelerle ilgili yerinde incelemelerde bulundu. Eski Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü alanında yapılması planlanan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu incelemesiyle başlayan gezi daha sonra Üzülmez'de atıl halde bulunan eski TTK Lokali'nde devam etti. Bu alanda yapımı düşünülen bireysel sporlar salonu ile ilgili olarak yapılan bilgi alışverişinin ardından son olarak da yine Üzülmez'de bulunan eski futbol sahası ziyaret edilerek incelemeler sonlandırıldı. (www.akbelediyeler.com)