YOZGAT'TA ÇEVRE DÜZENLEMESİNE HIZ VERİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 14:52, Güncelleme: 19.08.2020 - 14:52
 

YOZGAT'TA ÇEVRE DÜZENLEMESİNE HIZ VERİLDİ

Yozgat Belediyesi tarafından kent merkezinde asfalt çalışmalarının yanı sıra yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi de tüm hızıyla devam ediyor. 
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'nin talimatlarıyla kent merkezinde  yapılan yol ve kaldırım yenileme ile çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yozgat'ın daha modern bir görünüme kavuşması için kentin dört bir yanında yol ve kaldırım yenileme ile çevre düzenlemesi çalışması yürüten Yozgat Belediyesi ekipleri, son olarak köy statüsünden çıkarılarak mahalle statüsüne geçen Divanlı Mahallesi'ne en attı.  Divanlı Mahallesi'nin yolları asfaltlandıktan sonra mahallesinin ara sokaklarında da yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı.  Çalışmaları yerinde inceleyen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Köse, yaptığı açıklamada, "Yozgat'ta yapacağımız hizmetlerle, amacımız vatandaşlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde her türlü konforu hizmetlerine sunmaktır" dedi.  Başkan Köse, daha sonra mahallede vatandaşlarla selamlaşarak, sorun ve taleplerini dinledi.  (www.akbelediyeler.com) 
Yozgat Belediyesi tarafından kent merkezinde asfalt çalışmalarının yanı sıra yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi de tüm hızıyla devam ediyor. 

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'nin talimatlarıyla kent merkezinde  yapılan yol ve kaldırım yenileme ile çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yozgat'ın daha modern bir görünüme kavuşması için kentin dört bir yanında yol ve kaldırım yenileme ile çevre düzenlemesi çalışması yürüten Yozgat Belediyesi ekipleri, son olarak köy statüsünden çıkarılarak mahalle statüsüne geçen Divanlı Mahallesi'ne en attı. 

Divanlı Mahallesi'nin yolları asfaltlandıktan sonra mahallesinin ara sokaklarında da yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Köse, yaptığı açıklamada, "Yozgat'ta yapacağımız hizmetlerle, amacımız vatandaşlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde her türlü konforu hizmetlerine sunmaktır" dedi. 

Başkan Köse, daha sonra mahallede vatandaşlarla selamlaşarak, sorun ve taleplerini dinledi. 

(www.akbelediyeler.com) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.