YİNE NEVŞEHİR YİNE OLAY

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2021 - 13:30, Güncelleme: 06.02.2021 - 13:30
 

YİNE NEVŞEHİR YİNE OLAY

​​​​​​​Nevşehir'de Başkan Arı'nın istifasının ardından Mehmet Savran göreve seçildi ancak Savran'ın bu kez başı sahte sosyal medya hesapları ile derde girdi.
Nevşehir'de Başkan Rasim Arı'nın istifasının ardından Meclis Üyelerinin oyu ile Başkanlık görevine Dr. Mehmet Savran seçildi. Savran'ın seçilmesinin ardından eski Başkan Rasim Arı'ya en yakın isimler olan Başkan Yardımcıları Bektaş Demir ve Ersan Erkut da Belediye Başkanlık görevlerinden istifa ettiler. Kent gündeminde istifalar farklı görüşlere neden olurken, Demir ve Erkut'un istifalarının yeni başkan Savran'ın ekibini kurması için yaşandığı da iddialar arasında yer aldı. BAŞKAN SAVRAN SOSYAL MEDYA HESAPLARI İÇİN UYARDI Nevşehir Belediyesi'nde Belediye Başkanlığına Dr.Mehmet Savran'ın seçilmesinin ardından kurum tarafından sahte sosyal medya hesaplarıyla ilgili açıklamalar duyuruldu. Konuyla ilgili Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran adına açılmış sahte hesaplara itibar edilmemesi istendi. Açıklamada, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran adına sahte sosyal medya hesaplarından atılan istek ve mesajlara lütfen itibar etmeyiniz’ denildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Nevşehir'de Başkan Arı'nın istifasının ardından Mehmet Savran göreve seçildi ancak Savran'ın bu kez başı sahte sosyal medya hesapları ile derde girdi.

Nevşehir'de Başkan Rasim Arı'nın istifasının ardından Meclis Üyelerinin oyu ile Başkanlık görevine Dr. Mehmet Savran seçildi. Savran'ın seçilmesinin ardından eski Başkan Rasim Arı'ya en yakın isimler olan Başkan Yardımcıları Bektaş Demir ve Ersan Erkut da Belediye Başkanlık görevlerinden istifa ettiler. Kent gündeminde istifalar farklı görüşlere neden olurken, Demir ve Erkut'un istifalarının yeni başkan Savran'ın ekibini kurması için yaşandığı da iddialar arasında yer aldı.

BAŞKAN SAVRAN SOSYAL MEDYA HESAPLARI İÇİN UYARDI

Nevşehir Belediyesi'nde Belediye Başkanlığına Dr.Mehmet Savran'ın seçilmesinin ardından kurum tarafından sahte sosyal medya hesaplarıyla ilgili açıklamalar duyuruldu. Konuyla ilgili Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran adına açılmış sahte hesaplara itibar edilmemesi istendi. Açıklamada, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran adına sahte sosyal medya hesaplarından atılan istek ve mesajlara lütfen itibar etmeyiniz’ denildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.