YILDIRIM BABA OCAĞI REFAHİYE'DEYDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 14:10, Güncelleme: 02.12.2020 - 14:10

YILDIRIM BABA OCAĞI REFAHİYE'DEYDİ

​​​​​​​Binali Yıldırım baba ocağı Refahiye'deydi. Hemşehrileri ile hasret gideren Yıldırım, ilçedeki özverili çalışmalarından dolayı Başkan Çakmak Paçacı'yı tebrik etti.
Türkiye'nin 27’nci Başbakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Binali Yıldırım baba ocağı Refahiye İlçesinde Kayı Köyünü ve Dumanlı Tabiat Parkını ziyaret etti. Ardından Refahiye Belediyesi'ni ziyaret eden Binali Yıldırım'a Başarılı isim Başkan Çakmak Paçacı çalışmalar hakkında brifing sundu. Binali Yıldırım'a ziyaretleri esnasında Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Refahiye İlçe Başkanı İlhan Mızrak, Siyasi parti temsilcileri, bazı kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar eşlik etti. Ziyaretlerden memnun kaldığını belirten Binali Yıldırım ilçeye yapılan yatırımlar hakkında Başkan Paçacı'dan bilgiler aldıktan sonra yaptığı değerlendirmesinde "Kısa zamanda çok güzel işlere imza attığından dolayı başta Belediye Başkanı Sayın Çakmak Paçacı olmak üzere Milletvekillerimize, Belediye Meclisi Üyelerine, belediyemiz personellerine teşekkür ederim" dedi. Belediye Başkanı Çakmak Paçacı da Binali Yıldırım'ı Refahiye'de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Yıldırım gün içerisindeki temaslarının ardından ilçeden ayrıldı. (www.akbelediyeler.com)