Yeşilyurt'ta Başkan Çınar hafta sonu da mesaideydi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2020 - 09:19, Güncelleme: 30.11.2020 - 09:19
 

Yeşilyurt'ta Başkan Çınar hafta sonu da mesaideydi

​​​​​​​Yeşilyurt'ta Başkan Mehmet Çınar, hafta sonu yine sahada görev alarak esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Hafta sonu mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dün yine makam edindiği Yeşilyurt sokaklarındaydı. İlçe genelinde devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Çınar; gün içerisinde ilk olarak Yakınca Mahallesinde bir dizi temaslarda bulundu. Mahallede esnafa 'Hayırlı İşler' temennisi dileyen Başkan Çınar, talep ve önerileri dinlerken kurumsal çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Amaçlarının Yeşilyurt'ta toplumun her kesimi ile birlikte ortak paydada buluşarak kararlar almak olduğunu dile getiren Başkan Çınar ardından Beylerderesi Şehir Parkına geçti. Güneşli bir hafta sonu için parka gelen aileleri ziyaret eden Başkan Çınar, yine talep ve önerileri dinleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Yeşilyurt sakinlerine özellikle pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönündeki çağrısını tekrarlayan Başkan Çınar, bu yöndeki denetimlerinde zabıta ekipleri tarafından hassasiyetle sürdürüldüğünü belirtti. Yeşilyurtlular da Başkan Çınar'ı her defasında halkın içinde gördüklerini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Çınar'a ve Yeşilyurt Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yeşilyurt'ta Başkan Mehmet Çınar, hafta sonu yine sahada görev alarak esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Hafta sonu mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dün yine makam edindiği Yeşilyurt sokaklarındaydı. İlçe genelinde devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Çınar; gün içerisinde ilk olarak Yakınca Mahallesinde bir dizi temaslarda bulundu. Mahallede esnafa 'Hayırlı İşler' temennisi dileyen Başkan Çınar, talep ve önerileri dinlerken kurumsal çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Amaçlarının Yeşilyurt'ta toplumun her kesimi ile birlikte ortak paydada buluşarak kararlar almak olduğunu dile getiren Başkan Çınar ardından Beylerderesi Şehir Parkına geçti. Güneşli bir hafta sonu için parka gelen aileleri ziyaret eden Başkan Çınar, yine talep ve önerileri dinleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Yeşilyurt sakinlerine özellikle pandemi süreci içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönündeki çağrısını tekrarlayan Başkan Çınar, bu yöndeki denetimlerinde zabıta ekipleri tarafından hassasiyetle sürdürüldüğünü belirtti.

Yeşilyurtlular da Başkan Çınar'ı her defasında halkın içinde gördüklerini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Çınar'a ve Yeşilyurt Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.