YEREL KALKINMADA MİDYAT ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2020 - 09:32, Güncelleme: 13.11.2020 - 09:32

YEREL KALKINMADA MİDYAT ÖRNEĞİ

​​​​​​​Bölgesel Kalkınmanın yerelde kalkınmadan başladığının bilincinde olan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçesine yönelik yatırımlara ve istihdam olanaklarına hassasiyet gösteriyor.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek AK Belediyecilikte örnek isim haline gelen Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, sosyal yaşama yönelik projelerinden ilçenin kalkınmasına kadar her türlü girişime 'ağabeylik' yapmaya devam ediyor. Midyat'ta istihdam olanaklarının artması için her defasında iş insanlarını Midyat'a yatırım yapmaya davet eden Başkan Şahin, ilçedeki yatırımcılarla da sürekli olarak görüşerek bu konuda takdir topluyor. Başkan Şahin son olarak Mardin Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Halil El, Yönetim kurulu Üyeleri Hasan Akipa, İbrahim Keleş ile Lokman Çelik'i makamında ağırladı. Ziyarette Midyat'ta birlik ve beraberliğe önem verdiklerini dile getiren Başkan Şahin, ilçede istihdama katkı sunan herkesin destekçisi olmayı sürdüreceklerini söyledi. Midyat genelinde devam eden tekstil yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunan Mardin Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Halil El, ziyarette kendi yazdığı kitabını da Başkan Şahin'e hediye ederek, Başkan Şahin ve ekibini özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. (www.akbelediyeler.com)