YAKUTİYE'YE BİR ÖDÜL DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2020 - 11:59, Güncelleme: 28.10.2020 - 11:59
 

YAKUTİYE'YE BİR ÖDÜL DAHA

​​​​​​​Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Sıfır Atık Projesinde ödüle layık görüldü. Başkan Uçar, tüm Yakutiye'ye seslenerek "Bu gurur hepimizin" ifadesini kullandı.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek doğa dostu belediyecilik anlayışının hakim olduğu Dr. Mahmut Uçar Başkanlığındaki Yakutiye Belediyesi, bir ödüle daha layık görüldü. Çevreci projeleri ile adı sıkça duyulan Yakutiye Belediyesi bu kez 'Sıfır Atık' projesi kapsamındaki uygulamaları ile ödül aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan öncülüğünde tüm Türkiye genelinde düzenlenen 'Sıfır Atık' projesindeki yaklaşımcı uygulamaları ile dikkat çeken Yakutiye Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğinde düzenlenen “Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni"nin de ödülünü aldı. Törene Emine Erdoğan'ın yanı sıra bakanlar, vekiller ve belediye başkanları yoğun katılım sağladı. Programda ödülü alan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, "Bizleri bu ödüle layık gören büyüklerimize şükranlarımı sunuyor, almış olduğumuz ödülü gece gündüz demeden canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma ithaf ediyorum. Bu gurur hepimizin" ifadesini kullandı. Programda diğer belediyelere aynı dalda çeşitli ödüller verildi. Program kapanış konuşmaları ile son buldu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Sıfır Atık Projesinde ödüle layık görüldü. Başkan Uçar, tüm Yakutiye'ye seslenerek "Bu gurur hepimizin" ifadesini kullandı.

Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek doğa dostu belediyecilik anlayışının hakim olduğu Dr. Mahmut Uçar Başkanlığındaki Yakutiye Belediyesi, bir ödüle daha layık görüldü. Çevreci projeleri ile adı sıkça duyulan Yakutiye Belediyesi bu kez 'Sıfır Atık' projesi kapsamındaki uygulamaları ile ödül aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan öncülüğünde tüm Türkiye genelinde düzenlenen 'Sıfır Atık' projesindeki yaklaşımcı uygulamaları ile dikkat çeken Yakutiye Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğinde düzenlenen “Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni"nin de ödülünü aldı. Törene Emine Erdoğan'ın yanı sıra bakanlar, vekiller ve belediye başkanları yoğun katılım sağladı.

Programda ödülü alan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, "Bizleri bu ödüle layık gören büyüklerimize şükranlarımı sunuyor, almış olduğumuz ödülü gece gündüz demeden canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma ithaf ediyorum. Bu gurur hepimizin" ifadesini kullandı.

Programda diğer belediyelere aynı dalda çeşitli ödüller verildi. Program kapanış konuşmaları ile son buldu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.