Yakutiye'de Birlik ve Beraberlik var

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 10:39, Güncelleme: 26.08.2020 - 10:39
 

Yakutiye'de Birlik ve Beraberlik var

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, AK Parti Gençlik Kolları ile buluşarak siyasi deneyimlerini paylaştı.
Yakutiye'de alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Mahmut Uçar, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Yakutiye'nin genç potansiyelini düşünerek projeler gerçekleştiren Başkan Uçar, son olarak AK Partimizin Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Resul Parlak ve yönetimini makamında ağırladı. Gençlere siyasi deneyimlerini anlatarak yapılacak çalışmaların gençlik bakışında nasıl değerlendirildiğini soran Başkan Uçar, "Gece gündüz demeden Ak davaya hizmet eden genç kardeşlerimizle beraberce nice hayırlı hizmetler yapmayı Cenabı Hakk’tan niyaz ediyoruz" dedi. AK Gençler de Başkan Uçar'ın Yakutiye gençlerine yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanıdığını belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Uçar'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, AK Parti Gençlik Kolları ile buluşarak siyasi deneyimlerini paylaştı.

Yakutiye'de alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Mahmut Uçar, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Yakutiye'nin genç potansiyelini düşünerek projeler gerçekleştiren Başkan Uçar, son olarak AK Partimizin Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Resul Parlak ve yönetimini makamında ağırladı. Gençlere siyasi deneyimlerini anlatarak yapılacak çalışmaların gençlik bakışında nasıl değerlendirildiğini soran Başkan Uçar, "Gece gündüz demeden Ak davaya hizmet eden genç kardeşlerimizle beraberce nice hayırlı hizmetler yapmayı Cenabı Hakk’tan niyaz ediyoruz" dedi.

AK Gençler de Başkan Uçar'ın Yakutiye gençlerine yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanıdığını belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Uçar'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.