YAKUTİYE'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 08:10, Güncelleme: 04.01.2021 - 08:10
 

YAKUTİYE'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

Yakutiye'de toplumun her kesimi ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Dr. Mahmut Uçar, bu kez taksici esnafıyla bir araya geldi.
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Başkan Uçar yılın son gününde yine halkın arasındaydı. Toplumun her kesiminden görüşmeler gerçekleştirerek talep ve önerileri birebir dinlemeyi tercih eden Başkan Dr. Mahmut Uçar bu kez taksici esnafını ziyaret etti. Esnafın çay ikramlarına eşlik eden Başkan Uçar, ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları aktardı ve esnafın talep ve önerilerini dinledi. Kendilerine iletilen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşarak kurumsal çalışmalara bu yönde rota verdiklerini dile getiren Başkan Uçar, Yakutiye'de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye özen gösterdiklerini dile getirdi. "YAKUTİYE'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR" Esnafa "Hayırlı İşler" temennisinde bulunan Başkan Uçar, ziyareti ile ilgili değerlendirmesinde "Yakutiyemiz'deki taksici esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Adliye Taksi Durağı, Park Taksi Durağı, MNG AVM Taksi Durağı ve Terminal Taksi Durağını ziyaret edip güncel meseleleri konuştuk. Misafirperverliklerinden dolayı taksici esnafımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.  Temaslarında pandemi sürecinde vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını bir kez daha hatırlatan Başkan Uçar, süreci hep birlikte aşacaklarının altını çizdi. Esnaf da Başkan Uçar'ın sürekli olarak halk arasında bulunmasından yana memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarından ötürü Başkan Uçar'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Yakutiye'de toplumun her kesimi ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Dr. Mahmut Uçar, bu kez taksici esnafıyla bir araya geldi.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Başkan Uçar yılın son gününde yine halkın arasındaydı. Toplumun her kesiminden görüşmeler gerçekleştirerek talep ve önerileri birebir dinlemeyi tercih eden Başkan Dr. Mahmut Uçar bu kez taksici esnafını ziyaret etti. Esnafın çay ikramlarına eşlik eden Başkan Uçar, ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları aktardı ve esnafın talep ve önerilerini dinledi. Kendilerine iletilen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşarak kurumsal çalışmalara bu yönde rota verdiklerini dile getiren Başkan Uçar, Yakutiye'de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye özen gösterdiklerini dile getirdi.

"YAKUTİYE'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR"

Esnafa "Hayırlı İşler" temennisinde bulunan Başkan Uçar, ziyareti ile ilgili değerlendirmesinde "Yakutiyemiz'deki taksici esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Adliye Taksi Durağı, Park Taksi Durağı, MNG AVM Taksi Durağı ve Terminal Taksi Durağını ziyaret edip güncel meseleleri konuştuk. Misafirperverliklerinden dolayı taksici esnafımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.  Temaslarında pandemi sürecinde vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını bir kez daha hatırlatan Başkan Uçar, süreci hep birlikte aşacaklarının altını çizdi. Esnaf da Başkan Uçar'ın sürekli olarak halk arasında bulunmasından yana memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarından ötürü Başkan Uçar'a ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.