VİRANŞEHİR'DEKİ TURNUVA TAMAMLANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2021 - 15:08, Güncelleme: 18.12.2021 - 15:08

VİRANŞEHİR'DEKİ TURNUVA TAMAMLANDI

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Masa Tenisi Halk Turnuvası sona erdi.
Gençlere yönelik eğitim ve sportif faaliyetleri ile sürekli olarak gündeme gelen Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Masa Tenisi Halk Turnuvası tamamlandı. Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından spor kompleksinde düzenlenen 3. Geleneksel Masa Tenisi Halk Turnuvasının grup final maçları yine yoğun ilgi gördü. 4 kategoride 132 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvanın kapanış programına Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, ŞUSKİ Viranşehir Müdürü Sedat Tataş ve çok sayıda tenis seveler katıldı. Ödül töreninde Başkan Salih Ekinci, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek "Belediyemiz tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Masa Tenisi Halk Turnuvasının final maçı ve ödül törenine Kaymakamımız Önder Çengel, İlçe Başkanımız Ali Tekin, Milli Eğitim Müdürümüz ve ŞUSKİ Müdürümüz ile birlikte katılarak, dereceye giren katılımcılara hediyelerini takdim ettik. Turnuvaya katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dereceye giren katılımcılarımızı yürekten tebrik ediyorum" dedi.